Di Setiaurus.my kami sedia membantu anda dalam memohon lesen MOF. Apakah langkah yang telah anda ambil untuk mendapatkan lesen MOF yang diperlukan? SETIA URUS SERVICES ialah syarikat berdaftar di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) yang memudahkan proses mendapatkan lesen MOF. Kami menyediakan perkhidmatan yang cekap dan pantas kepada pelanggan kami.

Di Setia Urus Services, kami menguruskan pelbagai permohonan dan anda juga boleh mendapatkan perkhidmatan perundingan percuma daripada pegawai kami yang terlatih. Dengan pengalaman melebihi 15 tahun, pegawai kami boleh menyediakan perkhidmatan yang komprehensif untuk semua aspek proses permohonan. Sama ada anda memerlukan bantuan dengan permohonan pendaftaran MOF, pembaharuan, kemas kini profil, penambahan kod bidang atau sijil digital dan permohonan status bumiputera.

Jika anda tidak mempunyai dokumen yang lengkap untuk permohonan lesen MOF, anda tidak perlu risau apabila anda datang ke pejabat kami, pegawai kami akan meluangkan masa untuk menerangkan dengan lebih terperinci dokumen permohonan dan menyemak dokumen apa yang anda miliki. Kakitangan kami berdedikasi untuk menyediakan perkhidmatan yang cepat dan tanpa kerumitan untuk pelanggan kami. Jika anda berada di negari lain, kami boleh menyemak dokumen anda dari jauh melalui e-mail. Beritahu kami sebaik sahaja anda menghantar dokumen dan kami boleh memulakan proses semakan dengan segera.

Masa pemprosesan untuk permohonan diluluskan biasanya dalam masa 3-10 hari bekerja. Namun, jangan risau, ramai pelanggan kami menerima pendaftaran Kementerian Kewangan (MOF) mereka lebih awal daripada jangka masa yang dijangkakan.

Sila klik untuk chat
Perlu bantuan?
Perlu bantuan?
Salam. Saya Amira, boleh saya bantu