Pengenalan

Risau tentang tarikh tamat tempoh sijil kewangan anda? Tidak tahu bagaimana untuk memperbaharuinya? Dengan masa yang semakin suntuk, pastikan anda mengambil tindakan pantas dan memperbaharui lesen kewangan firma/perniagaan anda.

Sijil Kewangan MOF

Adalah penting untuk anda memastikan sijil kewangan anda semasa, atau anda akan menghadapi kesukaran yang besar untuk menyiapkan projek atau mengakses tender kerajaan. Dokumen ini penting untuk kejayaan perniagaan anda.Malangnya, anda perlu menerima hakikat bahawa anda tidak lagi dapat memanfaatkan peluang ini kerana tamat tempoh sijil kewangan anda.

Tips Untuk Pembaharuan

Adalah penting untuk diingat bahawa lesen kewangan mesti diperbaharui dalam tempoh tiga bulan sebelum tamat tempoh yang dinyatakan pada sijil. Namun sekiranya tempoh sah laku telah tamat anda akan diberi tempoh selama setahun untuk memperbaharui sijil kewangan ini dan jika anda gagal untuk memperbaharui dalam tempoh setahun itu, anda akan kehilangan sijil tersebut dan diwajibkan untuk membuat pendaftaran semula dengan pihak Kementerian Kewangan Malaysia.

Kami di team Setia urus services  akan membantu anda untuk memperbaharui sijil kewangan anda dalam tempoh masa yang cepat sebelum tempoh sah laku sijil tersebut tamat. Dengan adanya khidmat konsultan kami, anda tidak perlu lagi runsing kerana kami akan daftarkan untuk anda daripada awal proses sehingga permohonan mendapat kelulusan oleh Kementerian Kewangan Malaysia (MOF).

Sila klik untuk chat
Perlu bantuan?
Perlu bantuan?
Salam. Saya Amira, boleh saya bantu